Over ons

Osteopaat Sander Michiels

Mijn naam is Sander Michiels en ik ben osteopaat sinds 2014. In dat jaar sloot ik met succes mijn studie af aan The International Academy of Osteopathy in Gent. Sindsdien werk ik met veel passie aan een optimale gezondheid van mijn cliënten.  In mijn vrije tijd loop ik graag hard en maak ik graag muziek. Ik ben geboren en getogen in Someren maar woon sinds 2008 in Eindhoven samen met mijn vriendin Colien en onze lieve zoon Tuur. Omdat je nooit uitgeleerd bent, blijf ik mezelf continu bijscholen. Daarnaast deel ik mijn kennis met studenten van de Opleiding Osteopathie Amsterdam College Sutherland. Hier neem ik examens af en beoordeel ik laatstejaars studenten. Zo stimuleer ik de ontwikkeling van mezelf en help ik de osteopaten van de toekomst. 

Osteopaat Joyce Blankenstijn-Coppelmans

Mijn naam is Joyce Blankenstijn – Coppelmans en ik ben osteopaat sinds 2013. Ik heb mijn opleiding afgerond aan het FICO in Antwerpen. In het dagelijks leven ben ik echtgenote en mama en geniet daar enorm van. Ik hou erg van sporten. Waar ik voorheen altijd hindernissen nam met mijn paard, ga ik er nu liever zelf overheen met een obstacle run of survivalrun. In de winter kun je mij regelmatig in de sneeuw vinden op mijn snowboard of ski’s.
Ik heb de 2 jarige opleiding osteopathie bij kinderen gevolgd en me verder verdiept in geintegreerde technieken bij kinderen deel 1 en 2 van Frank de Bakker. Verder heb ik nascholingen gedaan in de evolutionaire voedingsleer level 1 en 2.